Smartlog v3 » Hjernevasken » Ny Alliance, gammel politik
Opret egen blog | Næste blog »

Hjernevasken

Skamløs propaganda til de små hjem

Ny Alliance, gammel politik

26. Mar 2008 21:24, Regicollis

Man kan i dag erfare at forhandlingerne om anstændige forhold for de afviste asylansøgere er brudt sammen. Ny Alliance formåede ikke at motivere VCO-blokken til at opgive sin stædige insisteren på at afviste asylansøgere skal have det ad helvede til.

Ny Alliance havde ellers store forhåbninger til forhandlingerne. Så store var forhåbningerne, at Khader og de allierede tidligere på året valgte at blokere for et forslag fra oppositionen, der ville have sikret de afviste asylansøgere ordentlige forhold. Hvis Ny Alliance havde stemt for, ville forslaget kunne have været gennemført, og dermed have Khader & co kunnet gennemføre et af deres største valgløfter.

I stedet valgte Khaders højre-alliance at redde en vis legemsdel hos regeringen, ved at stemme imod sin egen erklærede politik. De var nemlig blevet lovet mulighed for at samarbejde med VCO om asylpolitikken, og som en god højre-politiker var Khader helt ør af lykke over muligheden for at blive inviteret til kaffe og forhandlinger hos ministeren.

Nu kan vi så se, hvad Khader fik ud af sin samarbejdsiver: et par kopper kaffe og ellers det rene og skære ingen ting. Allerede fra begyndelsen kunne man have sagt sig selv at hverken regeringen eller især Dansk Folkeparti, pludselig skulle have vendt på en tallerken og pludselig gå ind for humane forhold på asylcentrene.

Det burde selv Ny Alliance kunnet have indset, men tilsyneladende lod de sig lokke af regeringens søde ord og tomme samarbejdsløfter. Der må sidde masser af Ny Alliance-vælgere rundt omkring i landet, og føle sig godt og grundigt snydt af Khaders tomme politiske kalorier.

Kommentarer

 1. Amila Jasarevic
  26. Mar 2008 22:22
  1

  Hele den farce lugter langt væk af kynisk valgtaktik. Dagen, hvor Amnesti Nu afleverede over 90.000 underskrifter til fordel for de 800 flygtninge, der har siddet i lejrene i mere end tre år, kom Foghs udmelding om, at 60 børnefamilier vil kunne flytte ud af lejrene. Dagen derpå udskrev han valget.

  Nu er valget jo overstået, så hvorfor gøre noget for de mennesker, der i årevis har været strandet i systemet... Det kommer der ingen stemmer ud af. Jeg kunne brække mig.

 2. Kjeld Madsen
  27. Mar 2008 11:27
  2

  Ny Allianze var ikke andet end en ordentlig omgang politisk narrefisse. Ren vindsovs og luftfrikadeller. Pia & co styrer stadig indvandre -og flygtningepolitkken her til lands. Sørgeligt, men sandt.

 3. retro air jordans
  14. Dec 2010 06:53
  3

  *Din artikel er fremragende, er stor, jeg kan lide det!

Hjernevasken er flyttet

Hjernevasken er flyttet til

hjernevasken.iblogger.org

Rasmus Kongshøj
Rasmus Kongshøj

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Søg i Hjernevasken


Tags

Arkiv