Smartlog v3 » Hjernevasken » Kristen retsfølelse
Opret egen blog | Næste blog »

Hjernevasken

Skamløs propaganda til de små hjem

Kristen retsfølelse

7. Jul 2008 04:24, Regicollis

Det forlyder at snarrådige præster, munke og andre gøglere har fanget en mand, der iført præstekjole forsøgte at udgive sig for at være præst i Vatikan-staten. Den falske præst skulle angiveligt have forsøgt at lytte til folks skriftemål i en af de til formålet indrettede skriftestole. Men det lykkedes altså ikke og han blev fanget.

Det er godt at se at man står fast på lov og orden i Vatikanet. Det ligner ikke noget at give sig ud for at være præst uden at have papirerne i orden, det er jo næsten lige så slemt som at påstå man er astrolog uden at have deltaget i det obligatoriske aftenskolekursus. Man kan kun håbe på at Vatikanet nu som følge af den nye lov og orden-kurs vælger ikke længere at misbruge den besynderlige stilling som selvstændig stat, som de i sin tid fik af Mussolini.

Næste mål for Vatikanstatens hårdere retspolitik bør være at udlevere Bernhard Francis Law, manden der som ærkebiskop af Boston i flere årtier med fuldt forsæt dækkede over pædofile præster og som nu har fået politisk asyl i Vatikanstaten, til de Amerikanske myndigheder, så han kan stå til ansvar for sine handlinger.

Pædofili er tilsyneladende ikke den store synd inden for romerkirken. Hvis en ærkebiskop dækker over sex-misbrug, og hjælper pædofile præster med at begå nye overgreb, ved at flytte dem til nye sogne, når de er ved at blive opdaget, så bliver man ikke meldt til myndighederne - end ikke ekskommunikeret. Tværtimod har Law, udover beskyttelse for strafforfølgning, fået en anselig mængde prestigefulde poster, deriblandt en post i det pavelige råd for familien, hvilket er at føje spot til skade overfor Laws ofre. Oven i købet udstedte den nuværende pave dengang han stadig hed Joseph Ratzinger og var leder af inkvisitionen, en skrivelse der kort og godt pålagde højtstående gejstlige at holde kæft om pædofili-anklager, så politiet ikke skulle blandes ind i sagen. Præsters misbrug af børn behandles tilsyneladende ikke som alvorlige straffesager, men derimod som små banale personalesager.

Hvis man derimod tager en præstekjole på, og forsøger at give dig ud for at være præst, ja så får du ørerne i maskinen. Hvor er den moralske proportionssans i det?

Historien melder for øvrigt at Vatikanet vil fremstille den falske præst for deres egne domstole - Nobody expexts the Spanish inquisition.

Kommentarer

 1. wolf
  7. Jul 2008 16:24
  1

  Det er også tragikomist, at der overhovedet tales om en "falsk" præst, som om der fandtes en rigtig udgave. Når nu der ikke findes nogen nisser, uanset om man kalder dem for Allah, Gud, Jehova eller Julemanden, så giver det slet ikke mening at kalde nogen for rigtige eller forkerte præster.

  Det svarer nærmest til, når to skolebørn kommer op at skændes om, hvis fantasimonster der kan banke den andens fantasimonster.

 2. Kjeld Madsen
  10. Jul 2008 17:12
  2

  En rawandisk katolsk fantast med tilnavnet ”Little Pebbles” fortalte i 1987 vidt og bredt om, hvordan han hørte stemmer og så grusomme syner, der forudså massakre, som indvarslede undergang og Kristus genkomst påskesøndag 1992.

  Stemmerne og synerne, som angiveligt skulle komme fra Jomfru Maria, der flere gange var kommet til syne på en bakketop ved navn ”Kibeho”, blev underkastet en nærmere undersøgelse af den katolske kirke, der sagde god for dem.

  Rwandas præsident frue, Agatha Ahabyarimana, der skulle være særligt tryllebundet af synerne, var nær ven med biskoppen af Kigali (Rwandas hovedstad) monsignor Vincent Nsengiyumva, der samtidig var centralkomitémedlem af præsident Ahabyarimanas eneherskende parti, MRND.

  Dette katolsk kristne parti i afrikas mest kristne land havde for vane, at arrestere alle kvinder, der ikke faldt i deres smag, som ”prostituerede” og opmuntre katolske aktivister til at øve hærværk mod forretninger, der solgte svanerskabsforebyggende midler.

  Efterhånden bredte rygtet sig om, at ”Little Pebbles” profetier snart ville gå i opfyldelse og ”kakkelakkerne” - tutsi mindretallet - ville få den straf, som de længe havde fortjent.

  Da ”Little Pebbles” delvist selvopfyldte profi (dog først i 1994 og uden Kristus genkomst) endelig gik i opfyldelse og - ansporet af regeringen og kirken - den grusomme og koordinerede nedslagtning af ”kakkelakkerne” begyndte, søgte mange skræmte tutsier og hutuer, der ikke ønskede at deltage i massakrene, tilflugt i kirkerne.

  Hermed lettede de faktisk selv arbejdet for regeringens sadistiske døds- og nedslagtningspatruljer, der af yderst samarbejsvillige præster og nonner fik udpeget de ulykkelige slagteofres skjulesteder.

  Bl.a. derfor sidder mange katolske præster og nonner på anklagebænken under processen om folkedrabet i Rwanda, og derfor er der fundet så mange massegrave på katolsk jord.

  Èn af de mange gestlige bagmænd, en ledende skikkelse ved domkirken i Kigali, fader Wenceslas Munyeshyaka, der forsynede dødspatrujlerne med navnelister over ”kakkelakker” og benyttede den ”gunstige” lejlighed til at voldtage unge kvinder, blev smuglet ud af landet af franske gejstlige, men er dog retfærdigvis siden blevet stillet for retten.

  Men han er langtfra den eneste rawandanske katolske højgejstlige med blod på hænderne og indtil videre, har Paven ikke udsendt nogen erklæring, hvor han fordømmer sin ”hellige” kirkes medvirken til og direkte deltagelse i folkemordet i Rawanda.

 3. Kjeld Madsen
  10. Jul 2008 17:19
  3

  Svangerskabsforebyggende og ikke svanerskabsforebyggende skal der selvfølgelig stå.

 4. Kommunal retsfølelse
  19. May 2011 13:27
  4

  Citat fra Politiken:

  "Genbo i Brønderslevsagen: Kommunen og politikere var advaret
  Både politikere og forvaltning blev meget tidligt advaret om nomadefamilies liv i Serritslev.

  Sagen kort

  Et forældrepar er ved Retten i Hjørring tiltalt for at misrøgte deres ti sammenbragte børn.
  De er begge tiltalt for grov vold og mishandling, ulovlig tvang og frihedsberøvelse.
  Faderen er desuden tiltalt for seksuelle overgreb mod to af pigerne. Han kræves idømt en forvaringsdom.
  Forbrydelserne er ifølge anklagerne i årene fra 2006 til 2010.
  Forældrene er begge blevet afhørt og nægter sig skyldige.
  Moderen peger på faderen, mens faderen peger på moden.
  Flere vidneafhøringer har dog sået tvivl om faderens forklaring.
  Der ventes at falde dom 1. juni.
  Genboer til Brønderslevfamilien sendte flere advarende mail til kommunen allerede i maj og juni 2009. Det var over et halvt år før, Brønderslevsagen eksplodererede i februar 2010.

  Beskederne blev ikke bare sendt til forvaltningen, men også til flere politikere.

  Men genboerne fik aldrig nogen reaktion fra kommunen."

  Næh, de var da ligeglade. Og når familien flyttede til en anden kommune, så var det jo ikke fraflytterkommunens ansvar længere! Selvfølgelig kan man da ikke bruge et par minutter på at kommunikere direkte med tilflytterkommunen om tilstedeværelsen af massiv vanrøgt, vold og incest! Pyt da med børnene - problemet flytter væk, så alt er OK. Ligner det noget, man har set andetsteds?

  Der kom først, og kun, en reaktion, da den ældste pige flygtede ud i kulden i februar klædt i laser for at nå frem til politiet, og blev fundet af en cafegæst "lugtende af mødding og med sorte fødder af begyndende koldbrand". Kun pigens egen anmeldelse til politiet af sine forældre (far og papmor) reddede hendes mindre søskende!

  Pigen har siden fortalt, at hun blev tvunget til at spise lort, indespærret og tvunget til dyresex. De yngre søskende blev sexmisbrugt af faderen og slået af begge forældre med baseballbats o.a. Et barn fik hældt kogende tomatsuppe i halsen.

  Så før nogen her gasser sig alt for velbehageligt i forargelse over "de andre", så se lige på, om vi er spor bedre selv. Den rette måde at reagere på den katolske pædofiliskandale er efter min mening ikke med "hellig harme", men med selvrefleksion - og med en glæde over, at skandalerne er kommet frem, og at kirken rent faktisk har både sagt undskyld offentligt for sin dårlige håndtering og betalt erstatning til ofrene. Respekt for det... Jeg mangler endnu at se en dansk kommune eller politiker gøre noget tilsvarende!!! Det er deres simple pligt: at tage deres fulde ansvar på sig og undskylde overfor ofrene. Direkte, ligesom paven har gjort. Og det kan ikke gå hurtigt nok.

  Jeg har selv prøvet at træffe den svære beslutning at anmelde en nabo for børnemishandling - og hvad var reaktionen fra kommunens side? At gøre alt for at bortforklare og forsvare forældrene... For de "virkede da så flinke". Ja, det gjorde de. Om dagen. Men jeg hørte barnets rædselsskrig nat efter nat, time efter time, "nej... nej... nej..." indtil det var for hæst til mere end at kvække. Dette stod på i lang tid.
  Den melding var kommunen ligeglad med. Den henlagde sagen. Men det virkede alligevel - fordi forældrene blev så forskrækkede over, at de var blevet anmeldt, at de holdt op med at pine barnet som før. Så jeg er inderlig glad over, at jeg gjorde det.

  Og vil opfordre andre til det samme. For børnenes skyld. Det er faktisk lovpligtigt. Og hvis kommunen sylter sådan en sag, så mød op derinde og slå i bordet. Lad dig ikke som borger finde dig i det. De ressourcestærke må slå i bordet for dem, der ikke selv kan. Hvis jeg havde set de Brønderslevbørn, så kan jeg godt love for, at jeg havde lavet sit-down strejke hos kommunen, indtil de havde gjort noget effektivt i form af tvangsfjernelse.

  Lad være med at sidde rundt omkring og pudse glorier overfor katolikkerne. Se i stedet på børnene i dit eget kvarter. Er der nogen, der bliver svigtet? Nogen, der står alene og har brug for din hjælp?

 5. nike lunar glide
  30. May 2011 04:57
  5

  Hej, jeg tror, at jeg så du besøgte min hjemmeside, så jeg kom til "gøre gengæld". Jeg forsøger at finde ting til at forbedre mit web site! Jeg formoder det ok at bruge nogle af dine ideer!

 6. nike lunar elite dame
  30. May 2011 05:04
  6

  Jeg tror, du har lavet et par temmelig interessante punkter. Ikke alt for mange mennesker der rent faktisk ville synes om dette den måde, du lige gjorde. Jeg er virkelig imponeret over, at der er så meget om dette emne, som er blevet afsløret, og du gjorde det så pænt, med så betydeligt klasse. Fremragende en, mand! Virkelig specielle ting lige her.

 7. Michael Edahl
  16. Aug 2012 15:50
  7

  Hej manne,

  Tak for at gøre mig opmærksom på dette. Jeg mistror jer på ingen måde - men min uddannelse gør, at jeg lige skal have sådanne alvorlige ting bekræftet fra en 2-3 uafhængige kilder.
  Send mig også gerne jeres kilder på: mbp.edahl@mail.tele.dk

  Jeg kan garantere jer, der bliver gjort noget ved sagen. Først og fremmest via foreningen "Vi er også kirken" idet vi med denne forening har større mulighed for at råbe Biskoppen af Bispedømmet København op og bede om en forklaring.
  Og jo: I har gættet rigtigt. Også jeg er medlem af "Den Katolske Internationale", og kan selvfølgelig slet ikke goutere den "rets"-praksis, jeg må lægge øre til hér.

  And now for something completely different: Jeg er meget bekymret over det danske uddannelsessystem, der tilsyneladende fremelsker unge mennesker, der tror, at de kan fremstille beviser for ikke-eksistensen af Gud/guder.
  I århundreder har det været forsøgt at fremstille beviser FOR eksistensen af Gud/guder - og de har alle måttet give fortabt. Selv Descartes, der brugte en stor del af sit liv på at finpudse ikke færre end to gudsbeviser.

  For at vi nu ikke skal rode os ud i nogle misforståelser fra starten: Den katolske kirkes trosbekendelse (læg mærke til forstavelsen angånde samme bekendelse) lyder:

  Credo in unum Deum...(Vi/jeg tror på een Gud...).

  Folkekirkens lyder: Jeg tror på... men ellers er ordlyden den samme som den katolske kirkes. Det er iøvrigt ikke så mærkeligt, idet Folkekirken (den evangelisk-lutherske kirke) har 85% tilfælles med Den Katolske Kirke.

  Dvs. der er tale om en trossag, og ikke en fuldstændig idiotisk praksis med at hævde "Vi ved, at Gud eksisterer". (Så ville vi jo ikke være stort mere smarte end f.eks. homoøpaterne).

  Men altså: jeg vil gerne se jeres modbeviser, inklusive mellemregningerne, tak. Og har I ret skal jeg nok hjælpe jer med at få dem ordentligt markedsført, så vi kan få den slags fupnumre med kirker osv. forbudt.

Hjernevasken er flyttet

Hjernevasken er flyttet til

hjernevasken.iblogger.org

Rasmus Kongshøj
Rasmus Kongshøj

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Søg i Hjernevasken


Tags

Arkiv