Smartlog v3 » Hjernevasken » En cigaret eller en procent?
Opret egen blog | Næste blog »

Hjernevasken

Skamløs propaganda til de små hjem

En cigaret eller en procent?

27. Mar 2008 19:21, Regicollis

Efter det er kommet frem at finansminister Lars Løkke Rasmussen har røget på sit eget kontor, hvilket ingen vel kan have noget imod, med mindre de virkeligt vil have noget imod det, har Enhedslisten meldt Løkke til Arbejdstilsynet, da det er imod den anti-rygerlov han selv som sundhedsminister var med til at påføre danskerne.

Sagen viser to ting. Den ene er at anti-rygerloven er så fjollet at ikke en gang den minister, der har indført den, kan tage den alvorligt. Den anden ting er Enhedslistens stigende mangel på politisk bid.

Efter sidste valg kom Enhedslisten lige akkurat over spærregrænsen, og man skulle tro at de for tiden var meget opmærksomme på at fremlægge deres politiske indhold, så de kan komme lidt længere over de frygtede 2 procent. Enhedslisten vil gerne opfattes som vagthunden i folketinget, men for tiden kniber det noget med at gø.

Men nu har de endelig fået en politisk kamp, og er endelig kommet i medierne med noget andet end tørklæder. Og hvad bruger de så opmærksomheden på? At Lars Løkke Rasmussen har røget en cigaret - vor herre bevares!

I stedet for at pille i latterlige småting som denne, så var der masser af sager, der lå lige til venstrebenet for Enhedslisten, hvis de ville rette skytset med finansministeren. De kunne for eksempel gå i gang med de nedskæringer i det offentlige, som Lars Løkke vil gennemføre.

Hvis Enhedslisten ikke snart rejser sig fra sin dvale, og begynder at føre en markant socialistisk politik om væsentlige emner, så skal de ikke regne med at der vil være stole med deres navn på i folketinget efter næste valg.

Foto: eelend.

Kommentarer

 1. Johannes Aagaard
  27. Mar 2008 21:40
  1

  Jeg er helt enig - det er latterligt af enhedslisten, men samtidig er det ligeså latterligt af Lars Løkke Rasmussen, at han skider på den latterlige regl han selv var fortaler for i sin tid!

  Desværre er det efterhånden det man høre mest om fra folketinget lige for tiden! Ingen partier kan overgå hinanden i politisk snak, og derfor er det hele blevet vendt til jagt og nedgørrelse, af person sager, for at prøve at få vælgerne til at se mere skævt på pågældene parti/politikker!

  Sørgeligt

  /Johannes Aagaard
  http://www.kongesuiten.dk/aagaardblog

 2. Beats By Dre
  7. Nov 2012 06:15
  2

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 3. Beats By Dre
  8. Nov 2012 07:43
  3

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 4. Beats By Dre
  4. Dec 2012 07:21
  4

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info/
  http://www.dk-beats.info/

 5. Beats By Dre
  5. Dec 2012 09:58
  5

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

Hjernevasken er flyttet

Hjernevasken er flyttet til

hjernevasken.iblogger.org

Rasmus Kongshøj
Rasmus Kongshøj

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Søg i Hjernevasken


Tags

Arkiv