Smartlog v3 » Hjernevasken » 17 imamer skræmmer folkeparti
Opret egen blog | Næste blog »

Hjernevasken

Skamløs propaganda til de små hjem

17 imamer skræmmer folkeparti

3. Jul 2008 11:12, Regicollis

Ved nyheden om at Kriminalforsorgen vil ansætte flere fængselsimamer, og bringe tallet op fra tre til 20, så det muslimske klientel også kan få dækket deres behov for overtro, er Dansk Folkeparti blevet stødt på manchetterne endnu en gang. Det skulle ifølge Dansk Folkeparti være farligt at ansætte flere imamer, da danske imamer var med til at starte Muhammed-krisen. Hvad de er bekymrede for i Dansk Folkeparti er svært at sige - måske er de bange for at imamerne skal vise sjove billeder til de indsatte?

Begrundelsen for den kraftige modstand mod imamene er en typisk ad hoc-argumentation. For Dansk Folkeparti er resultatet - at flere fængselsimamer er noget skidt - givet på forhånd, og man finder så noget, der kan lyde som en begrundelse for resultatet.

Igen demonstrerer Dansk Folkeparti en farlig tendens til generalisering hvor en stor gruppe dømmes efter det dårligste individ. Der skelnes ikke mellem de forskellige forståelser af islam - alle imamer er ens og alle imamer er nogen farlige nogen. Denne generalisering svarer til at slå paven, Ruth Evensen, Jan Lindhart og Jesper Langballe sammen i gruppen "præster", og samtidig antage at alle præster har pavens syn på AIDS-bekæmpelse, Ruth Evensens syn på børneopdragelse, Jan Lindharts evne til klar tale og Jesper Langballes udseende. Kort sagt: det rene og skære propagandistiske vrøvl.

Den danske stat skal selvfølgelig behandle folk lige, også når de sidder i fængsel. Muslimske indsatte skal have lige så gode muligheder for at praktisere deres fjollerier, som kristne eller hinduer eller scientologer skal. Vi kan ikke gå ind og give én bestemt variant af idéen "verden er styret og skabt af nisser" særbehandling.

Kriminalforsorgen bør imidlertid ikke ansætte fængselsimamer. Eller præster, lamaer eller druider. Religiøse forkyndere bør slet ikke optræde på statens lønningsliste, lige så lidt som alle andre slags bondefangere bør gøre. Hvis det kan more indsatte i fængslerne at tale om nisser, enhjørninge eller Allah med en specialist i emnet, skal de da have lov, men det offentlige bør ikke spendere penge på projektet.

Kommentarer

 1. Flemming
  3. Jul 2008 13:13
  1

  Ja man må jo vide hvilken udvikling man ønsker i samfundet. Det er jo derfor fuldstændigt rimelige at støtte mere islam hvis det er den udvikling man ønsker. Når det nu viser sig at de stærkt religiøse mærkeligt nok befinder sig i vores fængsler.

  Der findes sikkert moderate muslimer, men helt sikkert ingen moderat islam.
  Og vil de ikke islam skal samfundet sgu nok stopfodre dem med det, eller kunne der jo komme kritik udefra der ville antyde at vi er racister og det vil vi sgu ikke have.
  Videre med det gode arbejde gutter. Vi skal nok nå målet. En islamisering af Europa vil også give en homogen befolkning.

 2. wolf
  3. Jul 2008 18:57
  2

  Flemming: Islam er som enhver anden religion menneskeskabt, og kan ikke eksistere uafhængigt af de mennesker, der dyrker religionen. Hvis der er moderate muslimer, er der således pr. definition også moderat islam.

 3. Kjeld Madsen
  4. Jul 2008 10:56
  3

  Det er uhyggeligt almindeligt, at genfødte kristne, som er en væsenlig del at George W Bushs trofaste støtter, i fuld alvor tror, at Hitler var en del af Guds plan for at straffe jøderne, fordi de slog Jesus ihjel (hvilket på mange måder er i overensstemmelse med Martin Luther, som opfordrede til at afbrænde jødernes synagoder og ejendom, hvis de ikke fortrød og omvendte sig til Kristus).

  Disse genfødte og fundamenalistiske kristne er fast overbevist om, at Jesus genkomst vil ske på Tempelbjerget i Jerusalem, hvorfa Frelseren, som det står skrevet i deres hellige bibel, på dommens dag vil lede det store slag ved Hammageddon, hvor blodet fra alle os hedninge og vantro, der endnu ikke er blevet omvendt til Herren, vil flyde i meterhøje strømme, mens fårerne bliver skilt fra bukkene, så Den Store Mester kan indtage sit tusindårsrige og blive Verdens og Jerusalems konge.

  Der er bare den lille hage ved sagen, at Tempelbjerget, som omkrandses af jødernes hellige bedemur og hvorfra Abraham i følge den jødiske-kristne-islamiske myte tilbød at ofre sin egen søn til Gud, også er én af jødernes allerstørste helligddomme; og -for at det ikke skal være løgn -er det også nøjagtigt på dette sted, hvor Muhammed i følge den islamiske myte steg til himmels ridende på sin hest, at muslimerne har opført deres meget hellige al Agsa moske.

  Og inden alt dette bibelske herlige, at Frelseren vender tilbage og endelig skiller bukkende fra fårerne, kan ske, skal verden med alle dens syndige mennesker, der ikke har villet tage imod frelsen, som det er profeteret i de kristnes "Store Bog", med udspring i Israel være gerådet ud i et sandt ragnarok af krige og terror.

  Så for at fremskynde processen og bane vejen for "Kongernes Konge" har særligt utålmodige sekteriske tilhængere af den kristne tro pønset på at sprænge selveste al Agsa Moskeen i luften.

  Men heldigvis er det endnu ikke lykkes de særligt rettroende og hellige at få beredt vejen for Frelserens genkomst, men deres indflydelse på Geoge W Bushs regering har været skræmmende stor.

  Religion er en pestilens.

 4. Flemming
  4. Jul 2008 11:08
  4

  Kjeld Madsen
  "Religion er en pestilens." Her slutter jeg mig til. godt indlæg.

  wolf
  Det er ikke mig du skal overbevise.

 5. nike lunar glide 2
  30. May 2011 04:57
  5


  Jeg er så glad for jeg observeret denne weblog. Tak for data. Du gør en god handel af stor punkter i dit indlæg. Bedømmelse: 5 stjerner!

 6. nike free 5.0
  17. Jun 2011 03:09
  6

  Du kan have foretaget et stort stykke arbejde! Anyway, mit sprog, men heller ikke lide det godt udbud.

 7. ray ban wayfarer
  7. Jul 2011 11:06
  7

  Jeg tror, det er lidt kedeligt gamle hjemmeside, men jeg er glad for jeg besøgte. Jeg vil sende et link på min blog side. Jeg tror, at mine besøgende vil finde nyttig.

Hjernevasken er flyttet

Hjernevasken er flyttet til

hjernevasken.iblogger.org

Rasmus Kongshøj
Rasmus Kongshøj

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Søg i Hjernevasken


Tags

Arkiv